Recepty

Recepty > polévky > rychlá polévka ze skeletu a kuřecích jater

Rychlá polévka ze skeletu a kuřecích jater recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kuřecí slelet, 150 g kuřecích jater, řapíkatý celer, polovina kořenového celeru, baby mrkvičky, sůl, pepř, petrželka nebo libeček

Recept na přípravu:

Kuřecí skelet a kuřecí játra omyjeme a dáme vařit společně s celerem do osolené vody. Ke konci vaření přidáme omytý a pokrájený řapíkatý celer a baby mrkvičky. Maso ze skeletu pokrájíme a dáme zpět do polévky, kuřecí játra nastrouháme nahrubo a přidáme k polévce. Osolíme, opepříme a podáváme s petrželkou nebo libečkem.

Další recepty:
Cuketová polévka se sýrem taveným.
Houbová svíčková s houskovým knedlíkem.
Zelňačka s mrkví a brambory.
Polévka z kachních drobů s dvěma hrstmi těstovin.
Dršťková polévka z kotrče se špetkou zázvoru.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Hovězí vývar se zeleninou a pokrájenou zelenou petrželovou natí.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Fazolky na smetaně s hovězím masem a houskovým knedlíkem jako přílohou.
Zeleninová polévka s nudlemi posypaná parmezánem.
Játrová omáčka z kuřecích jater dochucená česnekem a majoránkou.
Kvasnicová polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rychlá polévka ze skeletu a kuřecích jater.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.