Recepty > polévky > rychlá rajčatová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
kečup, masox, hladká mouka, olej, cibule, hrst těstovin
Recept na přípravu:
Do litru vody přilijeme 1 lahev kečupu a rozdrobíme 1 kostku masoxu. Na pánvi necháme na oleji zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a přidáním hladké mouky vytvoříme cibulovou jíšku, kterou přidáme do vroucí vody s kečupem a masoxem, důkladně promícháme a 5 minut povaříme. Při podávání přidáme do talíře lžici nebo dvě vařených těstovin.
Další recepty:
Zelná polévka z kysaného zelí.
Zelňačka s klobásou kterou můžeme nahradit jinou uzeninou.
Bůček na zelí z menší hlávky.
Zelná polévka s bramborem z kysaného zelí.
Bramboračka je klasika.
Zelňačka ze sterilovaného zelí.
Hovězí guláš z hovězího masa.
Couračka z kyselého zelí které vaříme v litru osolené vody.
Zelňačka s čočkou a kysanou smetanou která ji zjemní.
Rajčatová omáčka - podáváme ji s knedlíkem nebo rýží.
Rajčatová polévka
Ochutnejte recept rychlá rajčatová polévka.