Recepty

Recepty > polévky > rychlá rybí polévka po francouzsku

Recept - Rychlá rybí polévka po francouzsku

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250g ryby, 1 cibule, 1/2 citronu, 2 rajčata, 2 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 4 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření, sůl, 50g másla, 2 dcl bílého vína, pepř

Recept na přípravu:

Očištěné ryby, celou cibuli, kolečka citronu, rajčata, na plátky nakrájený česnek a koření uvaříme v osolené vodě. Po 20 minutách měkké ryby vyjmeme a vykostíme. Polévku scedíme, vrátíme do ní rybí maso a přilijeme bílé víno. Povaříme a podle chuti opepříme a dosolíme.

Další recepty:
Chlebová polévka - chlebové krajíce nakrájíme na kostky.
Špenátová polévka z mraženého špenátu je zjemněná smetanou s vajíčkem.
Sýrový vývar z hovězího masa se žloutky.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Rybí karbanátky z tresky.
Polévka zelňačka s uzeným masem a zeleninou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky je klasika.
Koprová omáčka s hovězím a knedlíkem.
Hovězí guláš nejlépe z kližky.
Sýrový závin z listového těsta - listové těsto rozválíme na obdélník...
Rybí polévka

Recepty
Rybí polévka

Ochutnejte recept rychlá rybí polévka po francouzsku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.