Recepty > polévky > rychlá vaječná polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
podravka, máslo, hladká mouka, vejce, petrželka nebo pažitka
Recept na přípravu:
Ve 2 litrech vody povaříme 2 lžíce podravky. Mezitím si na másle připravíme řídkou tmavší jíšku do které přidáme 5 vajec. Promícháme tak, aby zůstaly velké různorodé kusy. Jíšku s vejci vsypeme do povařené podravky, přidáme najemno nasekanou petrželku nebo pažitku a krátce povaříme.
Další recepty:
Dýňová polévka z hovězího vývaru.
Halászlé z ryb.
Vaječná omáčka z natvrdo uvařených vajec.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Dýňová polévka hokaido - do tří šálků vody vložíme řasu...
Polévka halászlé z rybího masa.
Rychlá česnečka je rychle připravena.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Tvarůžková polévka
Ochutnejte recept rychlá vaječná polévka.