Recepty

Recepty > polévky > rychlá žampionová polévka

Rychlá žampionová polévka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

7 žampionů, 1 cibule, 1 lžíce tuku, 5 hrnků vody, sůl, majoránka, pažitka

Recept na přípravu:

Oprané a oloupané žampiony pokrájíme do hrnce, přidáme jemně nasekanou cibuli a tuk. Osmažíme, osolíme a přidáme 5 hrnků vody. Vaříme asi 15 minut. Narůžovělou jíšku zalijeme studenou vodou a zahustíme jí vařící se polévku. Povaříme ještě 3-5 minut. Přidáme majoránku a před podáváním nasekanou pažitku.

Další recepty:
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Vichyssoise podáváme zastudena.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Boršč bez masa z tofu.
Žampionová polévka s celerem.
Čínská krabí polévka z krabího masa.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Zeleninový krém zasypeme nadrobnou pokrájenou zelenou petrželkou.
Smetanová žampionová polévka kterou zjemníme smetanou.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou ze strouhaného křenu.
Zabijačková polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rychlá žampionová polévka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.