Recepty > kuře > rychlé karbanátky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
konzerva drůbežího luncheon meatu, 150 g tvrdého sýra, vejce, strouhanka nebo hrubá tmavá mouka, olej na smažení
Postup přípravy:
Drůbeží luncheon meat vyklopíme z konzervy, nastrouháme do mísy, přidáme strouhaný sýr, vejce a tak, aby se daly tvarovat karbenátky, přidáme strouhanku nebo hrubou tmavou mouku. Ze směsi tvarujeme karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji.
Další jídla:
Rychlá vaječná polévka krátce povaříme.
Kuře s kari omáčkou povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.
Kuřecí směs v tortile obložíme čerstvou zeleninou.
Zelné závitky zalijeme vodou a uvaříme.
Kuřecí karbanátky s vařenými brambory.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Kuřecí stehna na zelenině vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme.
Karbanátky s houbami podáváme polité kečupem.
Kuře na zelí a anglické slanině podlijeme smetanou a necháme dopéct.
Arabské kuře ke kterému nasypeme nudle a promícháme.
Kachní stehna se zelím pečeme 1,5 hodiny za průběžného polévání.
Rychlé kuřecí plátky
Recept, podle kterého je hračka připravit rychlé karbanátky.