Recepty > kuře > rychlé kuřecí maso
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g kuřecího masa, 250 g pórku, 150 g šunky, 2 lžíce másla, 200 ml smetany, kari koření, sůl
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, které osmažíme na rozehřátém másle. Přidáme pórek nakrájený na nudličky, posypeme kari kořením, osolíme a krátce orestujeme. Zalijeme smetanou, přidáme šunku nakrájenou na nudličky a povaříme do zhoustnutí.
Jako přílohu podáváme těstoviny nebo různě upravené brambory.
Další jídla:
Rychlé kuřecí plátky zapékáme asi 45 minut.
Rychlá bramborová polévka s česnekem z bujonu.
Kari kuře na grilu necháme nejprve alespoň 3 hodiny marinovat.
Hovězí plátky na houbách podáváme s vařenými brambory.
Bramboračka s houbami které použijeme sušené.
Pečená kachna s jablky a zelím na červeném víně.
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuře na bílém víně s rajčaty podáváme s rýží.
Pečené kuře se zelím a brambory podáváme s klobásou a brambory.
Sekaná se sýrem a křenem pečená třičtvrtěhodinku.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí řízky s vysočinou a sýrem
Recept, podle kterého připravíme pokrm rychlé kuřecí maso.