Recepty

Recepty > polévky > rýže do polévky

Rýže do polévky

Suroviny potřebné pro přípravu:

40-80g rýže (dávka závisí na obsahu dalších surovin - masa, zeleniny apod.), sůl

Recept na přípravu:

Přebranou rýži propláchněte studenou vodou, poté vařící vodou, vložte do vařící osolené vody a uvařte doměkka. Oceďte ji, propláchněte teplou vodou a nechte odkapat.

Další recepty:
Celestýnské nudle jsou zavářka.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou v omáčníku.
Hovězí vývar z morkových kostí nalijeme do talířů a podáváme.
Morkové knedlíčky vaříme 3-4 minuty.
Rýže pečená v troubě recept na přípravu.
Houskové knedlíčky do polévky vaříme přibližně 4 minuty.
Polévkové kapání uvaříme.
Drožďové knedlíčky do polévky které zaváříme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou řelijeme horkým vývarem.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Vývar z morkových kostí nakonec ochutíme.
Domácí majonéza z vejce a oleje.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Mléčná rýže

Recepty
Motto

Rýže do polévky má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.