Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
sklenka rýže, 2 sklenky vody, sůl, polovina cibule, konzerva hrášku, lžíce tatarské omáčky, strouhaný sýr
Postup přípravy:
Rýži propereme ve vlažné vodě a uvaříme ve dvojnásobném množství osolené vody, než kolik je rýže společně s polovinou cibule. Když je rýže téměř hotova, přidáme celý obsah plechovky s hráškem a pokračujeme ve vaření, dokud se nevyvaří všechna voda.
Rýži s hráškem podáváme buďto samotnou nebo ji lze dochutit lžící tatarské omáčky a/nebo posypat strouhaným sýrem.
Další recepty:
Rýžový nákyp je ochucen ovocem.
Zelné závitky polijeme lžící kysané smetany.
Kuřecí maso na kari podlijeme vývarem ze zeleniny.
Čínské nudle dochutíme a podáváme s přílohou.
Rýžové nudle s kuřecím masem důkladně promícháme.
Rýžová kaše s meruňkami se šťávou.
Domácí nudle do polévky skladujeme na suchém chladném místě.
Rýže pečená v troubě 30-35 minut.
Hrnec na vaření rýže v asijském stylu.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Kuřecí závitky s hermelínem a kapary kterou ušleháme ručním šlehačem.
Rýžové nudle s brokolicí
Ochutnejte recept rýže s hráškem.