Recepty

Recepty > polévky > rýžová polévka se strouhaným eidamem

Rýžová polévka se strouhaným eidamem recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

80 g rýže, 3 lžíce oleje, 1 menší cibule, 1 lžíce rajčatového protlaku, 80 g strouhaného sýru eidam, podravka, zlatý hovězí

Recept na přípravu:

Na oleji osmažime do zlatova drobně pokrájenou cibuli. Přidáme rýži a opět krátce osmahneme. Zalijeme vodou, přidáme rajčatový protlak, bujon, podravku nebo sůl a vaříme, až je rýže měkká. Polévku podáváme posypanou strouhaným eidamem a usekanou zelenou petrželkou.bujon, zelená petrželka.

Další recepty:
Česnečka s kroupami předem uvařenými.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné je chutný pokrm.
Karbanátky z ovesných vloček se zeleninou smažíme na rozpáleném oleji.
Bramboračka s kroupami které společně s cibulí osmažíme dozlatova.
Houbovka se smetanou kterou podáváme s pečivem.
Zelňačka z bílého zelí kysaného.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které zavaříme.
Zelňačka s uzeným masem nakonec přidáme nasekaný kopr, prolisovaný česnek a dochutíme.
Bílá bramboračka do níž přidáme mléko s rozšlehaným žloutkem.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Gulášová polévka z hovězího masa ke které přidáme prolisovaný nebo nastrouhaný česnek.
Kmínová polévka s vajíčkem ozdobená při podávání nadrobno nasekanou petrželkou.
Cuketa s vajíčkem kterým ji zalijeme.
Rýžové nudle s brokolicí

Recepty
Motto

Rýžová polévka se strouhaným eidamem přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.