Recepty

Recepty > polévky > rýžová sedlina s masem do polévky

Rýžová sedlina s masem do polévky recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g vařené rýže, 150 g pomletých nebo jemně posekaných ořezů z pečených a vařených mas, 3 žloutky, 1 vejce, 1/16 litru mléka, petrželka, sníh ze 3 bílků

Recept na přípravu:

Rýži uvaříme do měkka a přidáme k ní pomleté maso, mléko, žloutky a ještě 1 vejce navíc, sůl, sekanou petrželku a nakonec vmícháme tuhý sníh. Uvaříme v páře.

Další recepty:
Smažené kuřecí nudle podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Rýžová kaše s meruňkami se šťávou.
Kuřecí nudličky s bylinkami ke kterým přidáme nasekaný česnek.
Zelňačka s mrkví chutná druhý den.
Špenátová sedlina do polévky z protlaku.
Bramboračka s ovesnými vločkami, rozemnutou majoránkou a pažitkou.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater a srouhanky.
Hovězí vývar se zeleninou ve kterém zavaříme kapání, nočky či rýži.
Vaječná sedlina do polévky ze které tvoříme malé noky.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Játrové knedlíčky zavářka do polévky vaříme asi 8 minut.
Šunkové knedlíčky do polévky lehce zavaříme.
Vaječná omáčka s bylinkami.
Zeleninová sedlina do polévky

Recepty
Motto

Rýžová sedlina s masem do polévky přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.