Recepty > polévky > rýžové knedlíčky
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny, které budeme potřebovat, jsou vypsány v receptu.
Recept na přípravu:
Rýži uvaříme do měkka se lžičkou másla a vařenou prolisujeme a dáme vystydnout. Pak vmícháme 3 vajíčka (na 12 dkg nevařené rýže), podle potřeby zahustíme troškou jemné světlé strouhanky, osolíme a lžičkou ukrajujeme knedlíčky a zaváříme do vroucího vývaru.
Další recepty:
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Nočky do polévky z mouky jsou hotové, když vyplavou na povrch.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Rybí polévka s rajčaty kterou podáváme se smaženou houskou.
Piškotový svítek nakrájíme a přidáme.
Majonéza bez vajec upravená dle chuti.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Drožďové knedlíčky do polévky připravené z těsta.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Krupicové nočky s bazalkou do polévky po uvaření vyjmeme.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Krupicový svítek
Rýžové knedlíčky do polévky přináší na talíře vytříbenou chuť.