Recepty

Recepty > polévky > rýžové knedlíčky

Rýžové knedlíčky do polévky recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které budeme potřebovat, jsou vypsány v receptu.

Recept na přípravu:

Rýži uvaříme do měkka se lžičkou másla a vařenou prolisujeme a dáme vystydnout. Pak vmícháme 3 vajíčka (na 12 dkg nevařené rýže), podle potřeby zahustíme troškou jemné světlé strouhanky, osolíme a lžičkou ukrajujeme knedlíčky a zaváříme do vroucího vývaru.

Další recepty:
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Nočky do polévky z mouky jsou hotové, když vyplavou na povrch.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Rybí polévka s rajčaty kterou podáváme se smaženou houskou.
Piškotový svítek nakrájíme a přidáme.
Majonéza bez vajec upravená dle chuti.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Drožďové knedlíčky do polévky připravené z těsta.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Krupicové nočky s bazalkou do polévky po uvaření vyjmeme.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Krupicový svítek

Recepty
Motto

Rýžové knedlíčky do polévky přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.