Recepty

Recepty > polévky > rýžové noky do polévky

Rýžové noky do polévky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g vařené rýže, 1 vejce, 30 g bylinkové lučiny, rohlík, kávová lžička vegety bez glutamátů, špetka pepře, hrst nasekaných bylinek (pažitka, petrželka, libeček)

Recept na přípravu:

Rohlík okrájíme a v mixéru nebo elektrickém mlýnku nadrtíme na jemnou drť. Do misky vložíme vařenou rýži, vejce, lučinu, vegetu, koření, bylinky a rohlíkovou drť, vypracujeme těsto, které necháme 5 minut odležet. Mezitím dáme vařit osolenou vodu a pomocí lžiček tvarujeme noky, které necháme cca 5-7 minut vařit, až vyplavou. Hotové noky přidáme do polévky. Můžeme je zavařit i přímo v polévce.

Další recepty:
Pórková polévka pro děti rozmixovaná.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Česnečka s bramborem a opečeným chlebem.
Gulášová polévka z hovězího masa ke které přidáme česnek.
Chřestový krém zjemníme šlehačkou.
Pórková polévka s vajíčkem kterou ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Polévka z uzeného kolena se zakysanou smetanou.
Francouzské kuře s noky ke kterému přisypeme strouhaný sýr.
Gulášová polévka z mletého masa

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rýžové noky do polévky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.