Recepty > z rýže > rýžový nákyp se zeleninou a kachním masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
150 g vykostěného kachního masa, 100 g karotky, 100 g hrášku, 150 g květáku, 100 g dušené rýže, tuk na vymazání, 200 ml smetany, 2 vejce, mletá červená paprika, 100 g tvrdého sýra, lžíce zelené petržele, sůl
Postup přípravy:
Očištěnou a omytou zeleninu uvaříme v osolené vody doměkka, scedíme, necháme okapat a nakrájíme na menší kousky. Smícháme s dušenou rýží a s pečeným vykostěným kachním masem. Směs vložíme do vymazaného pekáčku. Vejce rozšleháme, přidáme smetanu, mletou červenou papriku, část strouhaného sýra, nadrobno nasekanou zelenou petrželku a směsí přelijeme obsah pekáčku. Pekáček vložíme do vyhřáté trouby a nákyp zapečeme dorůžova. Hotový nákyp posypeme zbylým sýrem a podáváme se zeleninovým salátem nebo kompotem.
Další recepty:
Sýrová polévka s bramborem posypaná nastrouhaným eidamem.
Rýžové nudle s kuřecím masem důkladně promícháme.
Těstoviny s vejci ozdobíme nadrobno nakrájenou petrželí nebo kečupem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Rýžový nákyp s jablky vložíme do předem vyhřáté trouby a upečeme.
Kuřecí pilaf podáváme obložený čerstvou zeleninou.
Sýrová polévka se zeleninou které dá říz feferonka.
Hrnec na vaření rýže v asijském stylu.
Kuřecí rizoto z kuřecího masa.
Kantonské nudle s kuřecím masem ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Rýžový nákyp je ochucen ovocem.
Pilaf s kuřecím masem
Ochutnejte recept rýžový nákyp se zeleninou a kachním masem.