Recepty > ostatní > salám z bůčku
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
1 kg mletého bůčku, 2 vejce, 6 lžic Vegety-kari, 1 šlehačka
Postup přípravy:
Smícháme všechny suroviny a směs vložíme do sáčku na salám (tlačenku). Necháme přes noc uležet v lednici, druhý den vaříme po jedné straně 1 hodinu, obrátíme a další hodinu po druhé straně. Vychladlý salám z bůčku krájíme na plátky a podáváme obložený zeleninou.
Další recepty:
Bramborová pomazánka na chlebíčky je dochucená solí a kořením.
Italská rajčatová omáčka z rajčat.
Kuřecí játra s jablky restujeme a poté povaříme.
Kuřecí játrová paštika je zabalená do alobalu, aby neokorala.
Krabí polévka kterou ochutíme provensálským kořením.
Kolínka se salámem smícháme s připravenou směsí.
Pikantní omáčka ke grilovanému masu je ochucená medem, solí a mletým pepřem.
Chlebíčky s tresčími játry propíchneme párátky.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Sýrová roláda z plátkového sýra kterou krájíme na centimetrové plátky.
Kuřecí játra na grilu otáčíme a často potíráme olejem.
Polévka cibulačka se sýrem ochucená utřeným česnekem.
Pikantní zelňačka s brambory.
Kokosový salám recept
Recept, podle kterého připravíte jídlo salám z bůčku.