Recepty

Recepty > kuře > salát z vařené slepice s cibulí a papričkami

Salát z vařené slepice s cibulí a papričkami

Potřebné suroviny:

250 g vařeného masa ze slepice bez kostí, 250 g cibule, 2 papričky, sůl, 2 lžíce oleje, 1/2 lžičky sladké papriky, citron nebo ocet

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a pokapeme olejem promíchaným se sladkou paprikou. Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, krátce – asi 3 minuty – spaříme horkou vodou, ocedíme. Necháme trochu prochladnout a pak přidáme k masu, stejně tak jako nadrobno nakrájené papričky. Doplníme citronovou šťávou nebo octem, promícháme a podle potřeby osolíme. Salát podáváme buďto jako studený předkrm nebo jako večeři, můžeme i potírat na pečivo.

Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Martinská husa s bílým dušeným zelím.
Pečená krůtí stehna recept na přípravu.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží rizoto z dlouhozrnné rýže.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Marinované kuře s bramborem.
V troubě pečená kachna kterou můžeme péci i naporcovanou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí salát s ananasem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla salát z vařené slepice s cibulí a papričkami přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.