Recepty > ryby > sashimi z mořských ryb a mušlí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
120 g čerstvého lososa, 120 g čerstvého tuňáka, 4 vyloupané a očištěné mušle svatého Jakuba, kaviár z létajících ryb, marinovaný zázvor, sezamové semínko, wasabi, sojová omáčka
Postup přípravy:
Ryby a mušle nakrájíme na plátky, vše naaranžujeme na talíř a ozdobíme kaviárem, sezamem, zázvorem a wasabi. Sashimi z mořských ryb a mušlí podáváme se sójovou omáčkou.
Další recepty:
halibut s olivami v sýrové omáčce, tatarák z lososa, ryby nakládané na kyselo, makrela na paprice, treska s rajčaty, úhoř na víně
Recept, podle kterého připravíte pokrm sashimi z mořských ryb a mušlí.