Recepty

Recepty > zelí > sedmihradské zelí

Recept - Sedmihradské zelí

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g vepřového masa, 3 cibule, olej, 2 klobásy, 1 sáček gulášového koření, 500 g zelí, 2 sáčky vařené rýže, 1 smetana

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na kolečka a zesklovatíme na rozehřátém oleji, poté přidáme vepřové maso nakrájené na kostky, osmahneme, přidáme klobásy nakrájené na kolečka, zasypeme gulášovým kořením a dusíme do měkka. Mezitím uvaříme zelí a zvlášť uvaříme dle návodu 2 sáčky rýže. Poté smícháme v zapékací míse masovou směs, zelí a rýži, zalijeme smetanou a vložíme do předem vyhřáté trouby, kde asi 20 minut zapékáme.

Další recepty:
vepřo knedlo zelo, vepřová rolka se šunkou a sýrem, řecké brambory, vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou, zapečené vepřové kotlety, vepřová směs se zelím a houbami na bramboráky, zapečená vepřová krkovice, zapečené vepřové plátky s okurkou, vepřové řízky se zeleným pepřem a Hermelínem, velikonoční nádivka, vajíčková tlačenka, kuřecí rolka, velikonoční nádivka s kopřivami

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.