Recepty

Recepty > maďarská kuchyně > segedínská míchaná vejce

Recept segedínská míchaná vejce

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

4-8 vajec, 50 g slaniny, 1 lžička mleté sladké papriky, zelená papriku, sůl, pro přílohu rajčata a cibuli

Postup přípravy:

Na pánvi rozškvaříme drobně nakrájenou slaninu. V misce rozmícháme vejce s jemně nakrájenou paprikou a solí. Směs nalijeme na pánev a mícháme na mírném ohni do zhoustnutí. Porce obkládáme na talíři rajčaty a na kroužky nakrájenou cibulí. Podáváme s chlebem nebo houskami.

Další polévky:
maďarský guláš s bramborem, polévka halászlé, hortobágy, těstoviny s vejci, kvasnicová polévka

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.