Recepty

Recepty > omáčky > segedinský guláš s tempehem

Segedinský guláš s tempehem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

arrowroot, cibule, kvašené zelí, rýžový ocet, umeocet, tempeh, tofunéza, shoyu, kukuřičný škrob, sojová smetana

Jak připravit tento recept:

Tempeh natural nakrájíme na kostky a mírně povaříme v marinádě (2 lžíce shoyu a 2 lžíce rýžového octa a 200 ml vody) asi 45 minut. Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli, kysané zelí nakrájené najemno, přidáme špetku kmínu a ochutíme mletou červenou paprikou. Krátce podusíme a přidáme tempeh i s marinádou. Zahustíme maizenou nebo arrowrootem a zjemníme tofunézou nebo sojovou smetanou.

Další recepty:
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová omáčka se smetanou.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Segedínský guláš

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje segedinský guláš s tempehem a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.