Recepty

Recepty > omáčky > segedýnský guláš ze seitanu

Segedýnský guláš ze seitanu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

cibule, zeleninový vývar, fazole, seitan, kvašené zelí, shoyu, kukuřičný škrob, ovesné vločky, pohanková krupice, kapusta

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém oleji orestujeme dvě větší cibule se solí, přidáme trochu sladké papriky a kurkumy, podlijeme horkým vývarem (nebo vývarem z domácího seitanu nebo vodou), přidáme vařené fazole a na kostičky nakrájený domácí seitan a asi čtvrt hodiny dusíme. Na posledních pět minut přidáme kvašené zelí. Pokud je třeba dosolit, přidáme sojovou omáčku a guláš na závěr zahustíme seitanovým mlékem nebo škrobem.

Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Hrachovka ozdobená zelenou petrželkou.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Pikantní kuřecí guláš do kterého přidáme nudličky kuřecího masa.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Mexická fazolová polévka s rajčaty.
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Segedínský guláš s houskovým či bramborovým knedlíkem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Celerová polévka s vločkami

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje segedýnský guláš ze seitanu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.