Recepty > omáčky > seitanové roštěnky na cibuli
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
cibule, seitan, kukuřičná mouka
Jak připravit tento recept:
Na rozehřátém oleji zatáhneme cibuli, plátky seitanu pomažeme kvalitní hořčicí a obalíme ve směsi amarantové a kukuřičné mouky. Z obou stran opečeme na cibuli. Podáváme se zelným pickles a jáhlovou kaší.
Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Bramborová kaše s mlékem.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Debrecínské roštěnky
Dozvíte se zde, jak se připravují seitanové roštěnky na cibuli a recept na přípravu.