Recepty

Recepty > omáčky > seitanové roštěnky na cibuli

Seitanové roštěnky na cibuli recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

cibule, seitan, kukuřičná mouka

Jak připravit tento recept:

Na rozehřátém oleji zatáhneme cibuli, plátky seitanu pomažeme kvalitní hořčicí a obalíme ve směsi amarantové a kukuřičné mouky. Z obou stran opečeme na cibuli. Podáváme se zelným pickles a jáhlovou kaší.

Další recepty:
Koprová omáčka se smetanou.
Bramborová kaše s mlékem.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Zelné závitky s chlebem jako přílohou.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Debrecínské roštěnky

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravují seitanové roštěnky na cibuli a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.