Recepty

Recepty > omáčky > seitanový plátek v křenové omáčce

Seitanový plátek v křenové omáčce recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

seitan, 4 petržele, 4 cibule, zeleninový vývar, sůl, 2 lžíce jemně strouhaného křenu, kuzu, umeocet

Jak připravit tento recept:

Do hrnce vložíme na větší kusy nakrájenou cibuli a petržel, špetku soli a dusíme do měkka. Rozmixujeme, dolijeme vývarem, dochutíme umeocetem a zahustíme kuzu. Na závěr vmícháme křen. Můžeme dochutit sojovou smetanou. Podáváme s rýží.

Další recepty:
Křehký koláč s brusinkami pečeme při 170-180 °C.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí nudličky na smetaně podáváme s rýží.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Houbový guláš zahustíme smetanou.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Kuřecí nudličky na kari a pórku

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje seitanový plátek v křenové omáčce a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.