Recepty > kuře > sendvič s kuřecím masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
2 plátky kuřecího masa, sůl, mletý pepř, provensálské koření, olej, 8 plátků toustového chleba, hlávkový salát, 2 rajčata, 4 plátky slaniny, 2 vejce, tatarská omačka
Postup přípravy:
Plátky kuřecího masa osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Okořeněné kuřecí zabalíme do alobalu, který jsme potřeli olejem, položíme na plech a upečeme v troubě. Toustový chleba nasucho opečeme na pánvi nebo v toustovači. Na čtyři plátky toustů položíme opraný list salátu, 2 kolečka omytého rajčete a plátek slaniny. Upečené kuřecí plátky položíme na slaninu. Vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí nakrájíme a poklademe na kuřecí plátky. Nakonec pomažeme tatarskou omáčkou a přiložíme druhý plátek opečeného toustu. Sendvič s kuřecím masem podáváme ještě teplý.
Další jídla:
Nádivka do kuřete které poté upečeme.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Kuřecí salát s majonézou podáváme s pečivem.
Kuřecí těstovinový salát necháme před podáváním vychladit.
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony podáváme s rýží nebo těstovinami.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Bramborový guláš s fazolemi promícháme, odstavíme a podáváme s chlebem.
Marináda na kuřecí maso ve které ho necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
Houbová omáčka se smetanou dochucená cukrem, solí a citronovou šťávou.
Vepřové kotlety s lečem ozdobíme feferonkou.
Kuřecí salát s fazolemi a čínským zelím
Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo sendvič s kuřecím masem.