Recepty > kuře > šest hodin pečená kachna
Potřebné suroviny:
Budeme potřebovat: 1 kachnu, kmín, sůl, 100 ml mléka
Postup přípravy:
Kachnu osolíme důkladně ze všech stran, solí potřeme i břišní dutinu a okmínujeme. Vložíme do pekáčku, přiklopíme a dáme na 24 hodin odležet, aby sůl prostoupila do všech částí masa. Poté kachnu lehce podlijeme mlékem, opět přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na teplotu 120°C. Pečeme 6 hodin bez jediného zásahu. Poté odklopíme, teplotu zvýšíme na 200°C a 10-15 minut dopečeme.
Další jídla:
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuřecí kebab recept na doma připravený.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí špíz s chlebem.
Ruský boršč na mírném ohni vaříme doměkka.
Kuřecí soté na kari podáváme s různě upravenými brambory.
Kachna pečená na pomerančích s bramborovou kaší.
Pečené kuře na žampionech v troubě zapečeme.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Sýrová roláda z plátkového sýra a pečivem.
Krůtí maso na kari podáváme s vařenou rýží.
Pečená krůta s nádivkou kterou během pečení poléváme šťávou.
Kuře po staročesku podáváme s bramborovou kaší a kompotem.
Recept pečená kachna
Recept na přípravu jídla šest hodin pečená kachna přináší na talíř inspiraci.