Recepty

Recepty > omáčky > sladkokyselá kaše s fazolkami a dýní

Sladkokyselá kaše s fazolkami a dýní recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

dýně hokaidó, fazolky, ocet, rýže natural, pórek, sójový jogurt

Jak připravit tento recept:

Dýni hokaido vydusíme se špetkou soli dosladka a propasírujeme s uvařenou rýží. Do kaše přidáme na malé kousky pokrájené fazolové lusky vařené v octě s pórkem. Posypeme pórkovou natí a můžeme zjemnit lžicí sojového jogurtu.

Další recepty:
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Fazolky na smetaně s hovězím masem na plátky nakrájeným.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Bramborová kaše s mlékem.
Pyré z cizrny necháme odležet.
Koprová omáčka se smetanou.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Rajčatová polévka z pyré

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravují sladkokyselá kaše s fazolkami a dýní a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.