Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > slaná jáhlová kaše s dýňovými semínkami

Slaná jáhlová kaše s dýňovými semínkami

Suroviny potřebné pro přípravu:

jáhly 150 g, cibule 80 g, 2 polévkové lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 1 čajová lžička solčanky, majoránka, muškátový oříšek, pórek nebo petrželová nat',mořská sůl, voda, semínka dýně

Recept na přípravu:

Za stálého míchání asi 20 minut povaříme jáhly a dochutíme kořením, solčankou a rozetřeným česnekem. Zdobíme podušenou cibulí, pórkem nebo na sucho opraženými semínky z dýně.

Další recepty:
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Tvarohový frgál můžeme pokapat rozpuštěným máslem.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Ďábelské topinky posypeme sýrem.
Chléb s podmáslím upečeme.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Dip do tortilly necháme rozležet.
Rýžová kaše s čokoládou.
Chlebové placky na grilu podávejte potřené olejem.
Jáhlová kaše na sladko kterou při podávání doplníme kompotem.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Zapečená bramborová kaše recept

Recepty
Motto

Slaná jáhlová kaše s dýňovými semínkami vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.