Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > slané koláčky s klobáskou

Slané koláčky s klobáskou

Suroviny potřebné pro přípravu:

350 g hladké mouky, 1 tuk, 1 kysaná smetana v kelímku, 1 prášek do pečiva, sůl, kmín, 1 dobrá klobáska nakrájená na tenké kolečka, 1 vajíčko na potření

Recept na přípravu:

Těsto se zpracuje a nechá v lednici odpočinout alespoň 2 hodiny. Potom vyválíte a vykrajujete tvořítkem na cukroví kolečka. Na vymazaný plech poskládáte kolečka, potřete vejcem a položíte kolečko klobásky. Můžete i posypat strouhaným sýrem. Pečeme při teplotě, jak se pečou klasické buchty. Krásně naskočí.

Další recepty:
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta dozdobíme šlehačkou.
Karamelový dort podélně rozkrojíme.
Ořechová bábovka se žloutky.
Hraběnčiny řezy s jablky a bílkovým sněhem.
Nepečený borůvkový dort můžeme ozdobit šlehačkou.
Jahodové knedlíky z hladké mouky podáváme se smetanou a cukrem.
Borůvkový koláč s tvarohem pečeme do zlatova.
Oříšková piškotová roláda kterou posypeme nastrouhanou čokoládu a zavineme.
Jahodové knedlíky posypeme strouhaným tvarohem.
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou posypaná strouhanou čokoládou.
Tvarohová žemlovka pečená přibližně půl hodiny.
Ořechová roláda bez mouky pokladená oloupaným banánem.
Piškotová roláda s jahodami můžeme dozdobit případným zbytkem šlehačky.
Kakaová buchta

Recepty
Motto

Slané koláčky s klobáskou umí vykouzlit na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.