Recepty > omáčky > šlehačková majonéza
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
150 g základní majonézy, 1 dcl šlehačky, 1 lžíce citrónové šťávy nebo octa, 50 g práškového cukru
Jak připravit tento recept:
Dobře vychlazenou šlehačku vyšleháme. V misce smícháme základní majonézu s citrónovou šťávou, cukrem a zlehka do ní vmícháme ušlehanou smetanu.
Další recepty:
Ryby nakládané na kyselo necháme na chladném místě 10 až 14 dnů.
Smažená cibule s hrachovou kaší.
Francouzská bramboračka zasypaná nasekanou petrželkou.
Majonéza bez vajec dochucená podle individuání chuti...
Koprová omáčka se smetanou.
Sýrové fondue napíchnuté na speciální vidličku.
Francouzské kuře na červeném víně které dochutíme barevným pepřem.
Bavorská svíčková získá jemnou chuť brusinek.
Francouzská cibulová polévka se šunkou a sýrem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Kuřecí a krůtí fondue podáváme s chlebem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Francouzská pórková polévka
Dozvíte se zde, jak se připravuje šlehačková majonéza a recept na přípravu.