Recepty > kuře > smažené kuře po pařížsku
Potřebné suroviny:
1 kuře, 100 ml bílého vína, sůl, 2 vejce, 50 g hladké mouky, olej na smažení
Postup přípravy:
Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme a obalíme v těstíčku, které si připravíme z rozšlehaných vajec, vína a ze soli. Poté smažíme na rozehřátém oleji.
Další jídla:
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuřecí maso na kari podáváme s rýží.
Kuřecí směs s rýží posypeme nasekanou petrželkou.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Kuřecí kebab recept na doma připravený.
Kovářské kotlety podáváme s brambory jako přílohou.
Slepice pečená na slanině a cibuli podávaná s noky, rýží nebo knedlíky.
Pečené kuře na žampionech v troubě zapečeme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře po staročesku podáváme s bramborovou kaší a kompotem.
Krůtí maso na kari podáváme s vařenou rýží.
Kachna pečená na pomerančích s bramborovou kaší.
Bůčkové řízky pečeme 1 1/4 hodiny.
Recept na smažené kuře
Recept na přípravu jídla smažené kuře po pařížsku přináší na talíř inspiraci.