Recepty

Recepty > kuře > smažené kuřecí řízky pařížské

Smažené kuřecí řízky pařížské

Potřebné suroviny:

4 řízky z kuřecího masa po cca 100 g, sůl, hladká mouka na obalení, 2 vejce, tuk na smažení

Postup přípravy:

Důkladně naklepané řízky osolíme z obou stran, hned obalujeme v hladké mouce a rozšlehaných vejcích a vkládáme do pánve s rozehřátým tukem. Smažíme po obou stranách. Po osmažení ihned vyjmeme, necháme trochu odkapat a podáváme přizdobené plátkem citronu a snítkou petrželky.

Další jídla:
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Sýrový závin z listového těsta k čaji.
Slepice na paprice s těstovinami.
Slepice na paprice se smetanou chutná s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Smažený hermelín osmažíme dozlatova.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Marinované kuře s bramborem.
Smažené kuřecí maso ke kterému přidáme drcený česnek.
Pečené kuře se sýrem zalijeme smetanou a dopečeme.
Irský hrnec podlitý vývarem.
Zapečené kuřecí řízky se smetanou pečeme do růžova.
Smažené kuřecí placičky necháme okapat na ubrousku.
Smažené marinované kuřecí řízky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla smažené kuřecí řízky pařížské přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.