Recepty > kuře > smažené kuřecí řízky s trojobalem z čerstvého pečiva
Potřebné suroviny:
6 kuřecích řízků, hladká mouka, 3 vejce, 4 čerstvé rohlíky, sůl, pepř, olej na smažení
Postup přípravy:
Čerstvé rohlíky rozemeleme či rozmixujeme na strouhanku. Řízky obalujeme klasicky v trojobale (mouka, rozšlehané vejce, strouhanka). Smažíme v pánvi na vyšší vrstvě oleje či sádla dozlatova. Po usmažení odsajeme přebytečný tuk ubrouskem. Podáváme s vařenými brambory a zeleninou. Je výborný, křupavý a přitom šťavnatý, trojobal je chutný i po několika dnech.
Další jídla:
Zapečené těstoviny s uzeným masem které doplní chuť těstovin.
Česnečka se sýrem a šunkou zjemníme ji lžíčkou másla.
Plněné vepřové řízky v trojobalu osmažíme dozlatova.
Boloňské špagety s mletým masem na které přidáme strouhaný sýr.
Kuře na paprice s knedlíkem několik minut provaříme.
Kuřecí plátky na žampionech podáváme s rýží.
Zelná polévka s bramborem kterou povaříme a podáváme.
Kuře na kari a ananasu podáváme s vhodnou přílohou.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kuřecí nudličky se špenátem podáváme s bramborovými noky nebo knedlíky.
Grilované kuře s nádivkou pečeme, až se vytvoří křupavá kůrčička.
Kuřecí závitky s hermelínem a kapary
Recept na přípravu jídla smažené kuřecí řízky s trojobalem z čerstvého pečiva.