Recepty

Recepty > omáčky > smetanová listová omáčka

Smetanová listová omáčka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

ocet, mléko obilné / sójové, ředkvičky, cibule

Jak připravit tento recept:

Na oleji orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené listí - například ředkvičkové, podlijeme sojovým mlékem a krátce provaříme. Zahustíme moukou (zde rýžová). Ochutíme octem a solí. Podáváme s rýžovými knedlíky, pickles (zelí, cibule, mrkev), syrovou ředkvičkou, dýní osmaženou na oleji a posypané zeleným pórkem.

Další recepty:
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Polévka z červené čočky a rajčat pokud je třeba, dosladíme.
Koprová omáčka se smetanou.
Smaženice z hub čerstvých.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojové omáčky.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Smetanová omáčka na těstoviny

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje smetanová listová omáčka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.