Recepty

Recepty > polévky > smetanová polévka z chlebových kůrek

Smetanová polévka z chlebových kůrek recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

hrst chlebových kůrek, 1 lžička soli, trocha drceného kmínu, 1 šálek smetany, citronová šťáva, oříšek másla

Recept na přípravu:

Chlebové kůrky nalámeme, vložíme do litru osolené vody s kmínem a rozvaříme. Hotovou polévku můžeme prolisovat nebo v ní chleba ponecháme. Po odstavení do chlebové polévky přidáme smetanu, máslo a pro chuť citronovou šťávu.

Další recepty:
Zelňačka s klobásou ke které přidáme cukr.
Babiččina bramboračka do které přidáme rozmačkaný česnek.
Polévka šči s mírně kyselou smetanou.
Zelňačka s mrkví je nejlepší druhý den.
Smetanová omáčka na těstoviny s lusky.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Italská zeleninová polévka minestrone podáváme posypanou strouhaným parmezánem.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Smetanová koprová omáčka přikyselená a přislazená.
Oukrop s osmaženým chlebem.
Zeleninová polévka se zelím

Recepty
Motto

Ochutnejte recept smetanová polévka z chlebových kůrek.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.