Recepty

Recepty > ryby > smetanový kapr s houbami

Smetanový kapr s houbami

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 porce kapra, mletý pepř, sůl, 1 kelímek smetany nebo šlehačky, hrst sušených hub, hladká mouka, olej, drcený kmín

Postup přípravy:

Sušené houby nasekáme na menší kousky, zalijeme smetanou a přikryté necháme do druhého dne odležet v ledničce.

Porce kapra osolíme, opepříme mletým pepřem, poprášíme drceným kmínem, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.

Takto připravené porce vložíme do pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme smetanou s houbami a upečeme v troubě vyhřáté na 230 °C.

Smetanového kapra s houbami podáváme s brambory jako přílohou.

Další recepty:
Grilované makrely během grilování otočíme.
Rybí polévka z kapra chutná se smaženými kostičkami housky.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Pikantní zelňačka s klobásou.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Cibule smažená dorůžova.
Segedínský guláš se zelím.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Recept na kuřecí ragú

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo smetanový kapr s houbami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.