Recepty

Recepty > játra > šnečí játra

Šnečí játra recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

30 g šnečích jater, rohlík nebo bagetka, máslo, sůl

Postup přípravy:

Rohlík nebo bagetku nakrájíme na jednohubková kolečka, která potřeme máslem. Šnečí játra osolíme, aby vynikla jemná chuť jater a přidáme na jednohubky. Nakonec můžeme lehce posypat bílým pepřem.

Recepty na další jídla:
Játrová omáčka s rýží kterou uvaříme dle návodu.
Vepřové maso se zeleninou podáváme s vhodnou přílohou.
Játra na cibulce dusíme doměkka.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem nakrájená na trojúhelníčky.
Játrová pomazánka na horkých topinkách.
Kokosová rýže vařená doměkka.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou v troubě vyhřáté na teplotu 200 °C.
Drůbeží játrová paštika na másle.
Velikonoční nádivka s kopřivami kterou podáváme nakrájenou na plátky.
Kuřecí salát s broskví podáváme s pečivem.
Játra na víně chutnají.
Játrová pěna

Recepty
Šnečí játra

Recept, podle kterého je hračka připravit šnečí játra.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.