Recepty > polévky > soba s vepřovým masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1,5 litru vývaru, 250 g vepřového z plecka nebo krkovice, 3 vejce, 150 g vařených tenkých nudlí, 2 lžíce vína, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička cukru, 2 pórky, špetka Glutasolu, petrželová nať, sůl
Recept na přípravu:
Do osoleného vývaru zavaříme vepřové maso nakrájené na slabé plátky. Povaříme a odstraníme pěnu. Poté přidáme víno, sojovou omáčku a na kostičky pokrájený pórek. Ke konci vaření rozšleháme vejce a zvolna je do polévky zavaříme. Do polévkové mísy vložíme uvařené nudle a horkou polévkou je zalijeme. Zdobíme sekanou petrželovou natí.
Další recepty:
Krémová bramboračka s osmaženou bramborou.
Halászlé z ryb.
Houbovka se smetanou a pečivem.
Římské kuře podáváme s těstovinami jako přílohou.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Rybí placičky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Krémová zelňačka s pokrájenou petrželkou.
Boloňská omáčka z mletého masa na špagety.
Tortellini se sýrem a houbami těstoviny přimícháme do omáčky.
Kulajda s koprem a vejci pokud ji máme radši sladší, přidáme cukr.
Polévka šči společně podáváme omáčník s mírně kyselou smetanou.
Kuřecí polévka se žampiony
Ochutnejte recept soba s vepřovým masem.