Recepty

Recepty > polévky > soljanka ze tří druhů masa

Soljanka ze tří druhů masa recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g hovězího masa, 150 g vepřového masa, 100 g uzeného masa, 1 párek, 2 kyselé okurky, lžička kaparů, 5 lžiček másla, 2 bobkové listy, celý pepř, jedna menší červená paprika, 3 lžíce kečupu, kysaná smetana, 1/4 citronu nakrájeného na kolečka

Recept na přípravu:

Vše uvaříme doměkka, maso pokrájíme nadrobno. Při podávání ozdobíme na talíři lžící kysané smetany a kolečkem citronu.

Další recepty:
Rybí polévka s houbami kterou podáváme s opečeným pečivem.
Rybí placičky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Kuřecí česnečka s česnekem podle individuální chuti.
Zeleninový boršč ke kterému přidáme nadrobno nasekanu petrželku nebo kopr.
Soljanka z hovězího masa se smetanou a olivami.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Krémová bramboračka s nepříliš tuhou šlehačku.
Boršč z hovězího masa podáváme se smetanou.
Rajská polévka se sýrovými knedlíčky které na talíři přelijeme.
Rychlá čočkovka vařená, až změkne zelenina.
Drožďová polévka s kapáním kterou ozdobíme nakrájenými natěmi.
Soljanka po gruzínsku kterou 30-40 minut přikrytou dusíme.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Polévka soljanka

Recepty
Motto

Soljanka ze tří druhů masa přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.