Recepty

Recepty > polévky > šórba ze skopového

Šórba ze skopového recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g skopového masa, 200 g fazolí, 100 g pórku nebo 4 stroužky česneku, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžičky kari koření, sůl

Recept na přípravu:

Fazole namočíme přes noc. Druhý den vyměníme vodu a vaříme do poloměkka. Přidáváme na kousky nakrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi čtvrthodinku před dovařením přidáme pórek nakrájený na kolečka nebo utřený česnek a oboje koření. Do hotové polévky lze ještě vmíchat jogurt.

Další recepty:
Krémová bramboračka s osmaženou bramborou.
Rybí placičky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Krémová zelňačka s pokrájenou petrželkou.
Halászlé z ryb.
Boloňská omáčka z mletého masa na špagety.
Římské kuře podáváme s těstovinami jako přílohou.
Tortellini se sýrem a houbami těstoviny přimícháme do omáčky.
Kulajda s koprem a vejci pokud ji máme radši sladší, přidáme cukr.
Polévka šči společně podáváme omáčník s mírně kyselou smetanou.
Houbovka se smetanou a pečivem.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Salátová polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept šórba ze skopového.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.