Recepty

Recepty > omáčky > soté z tempehu

Soté z tempehu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

tempeh, mrkev, pórek, shoyu, rýže natural, ječné kroupy, sojová majonéza

Jak připravit tento recept:

Na malém množství oleje osmahneme najprve mrkev, poté přidáme tempeh. Ochutíme shoyu omáčkou, podlijeme horkou vodou nebo vývarem, přidáme pórek. Podáváme s krupami, pickles a tofunezou.

Další recepty:
Rýže s hráškem posypaná strouhaným sýrem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Koprová omáčka se smetanou.
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Pečená kachna s jablky a zelím a bramborovým knedlíkem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Sojové maso na kmíně podáváme s těstovinami.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory jako přílohou.
Hrnec na vaření rýže

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje soté z tempehu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.