Recepty

Recepty > omáčky > šoulet s dýňovou omáčkou

Šoulet s dýňovou omáčkou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

ječné kroupy, hrách, řasa kombu, cibule, česnek, dýně hokaidó, sójová majonéza, kapusta, kvašené zelí

Jak připravit tento recept:

Kroupy a hrách v poměru 2:1 předem namočíme a společně uvaříme v tlakovém hrnci s řasou kombu. Do uvařeného obilí vmícháme osmahnutou cibuli, rozetřený stroužek česneku, majoránku, osolíme a dáme zapéct do vymaštěného pekáčku do trouby. Dýni podusíme na minimu vody, propasírujeme a dochutíme sojanézou. Plátky kapusty povaříme v páře a talíř dozdobíme kvyšeným zelím, listem salátu a květem řeřichy.

Další recepty:
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Smaženice z hub s chlebem.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Bavorská svíčková s masem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Houbová polévka se smetanou ozdobená zelenou petrželí.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Koprová omáčka se smetanou.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje šoulet s dýňovou omáčkou a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.