Recepty

Recepty > kuře > špagety po milánsku z drůbežího masa

Špagety po milánsku z drůbežího masa

Potřebné suroviny:

200 g špaget, sůl, 4 lžíce oleje, 1 větší cibule, 300 g drůbežího masa uvařeného nebo upečeného, 4 stroužky česneku, 100 g rajčatového protlaku, tj. asi 5 lžic, 50 g tvrdého sýra

Postup přípravy:

Do dostatečného množství vařící vody se solí dáme vařit špagety. Vaříme podle návodu na obalu. Na oleji osmažíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a trochu také osmažíme nastrouhaný česnek. Hned doplňujeme nadrobno nakrájeným masem a protlakem a vše promícháme s uvařenými, dobře ocezenými špagetami. Rozdělíme na porce a podáváme sypané strouhaným sýrem.

Další jídla:
Kuřecí nudličky s hermelínem dochutíme solí a pepřem.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Špagety Carbonara

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla špagety po milánsku z drůbežího masa přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.