Recepty > ryby > špagety se sardelkami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
400 g špaget, 4 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 10 sardelových filetů, 100 g strouhaného parmezánu, sůl, mletý pepř
Postup přípravy:
Na pánvi zahřejeme olej, na kterém osmahneme dozlatova na plátky nakrájený česnek a vyjmeme. Do oleje přidáme vykostěné, nadrobno nakrájené sardelky a pepř, krátce osmahneme a přelijeme na vařené okapané špagety. Posypeme strouhaným parmezánem a ještě horké podáváme.
Další recepty:
Úhoř na másle zalitý vínem.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Rybí polévka s česnekem a rozmixovaným hráškem.
Boloňské špagety jsou mezinárodní recept.
Filety z lososa podáváme s vařeným bramborem, zeleninou a citronem.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Úhoř na víně kterého připravíme na teflonové pánvi.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Špagety Carbonara zasypeme strouhaným parmezánem.
Tatarák z lososa mažeme na topinky.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Žraločí steak z filetů.
Kapr na grilu
Recept, podle kterého připravíte pokrm špagety se sardelkami.