Recepty

Recepty > polévky > španělská česnečka

Recept - Španělská česnečka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 krajíce bagety, 4 rajčata, 4 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 4 vejce, 50 g strouhaného sýra, 4 lžíce nadrobno nasekané zelené petrželky

Recept na přípravu:

Plátky bagety nakrájíme na kostičky a na sucho je osmahneme na pánvi. Rajčata na oblé straně nařízneme do křížku, přelijeme je v misce vroucí vodou, necháme 5 minut stát a poté z nich slupky sloupneme. Poté oloupaná rajčata nakrájíme na kousky. Zahřejeme olej, na kterém na mírném ohni a za stálého míchání osmahneme najemno nakrájený česnek, tak, aby zůstal zlatavý. Přidáme nakrájená rajčata, která osmahneme a zalijeme litrem horké vody. Osolíme, opepříme a vaříme 15 minut na mírném plameni, poté polévku sejmeme z ohně a postupně do ní vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.

Při podávání přidáme osmažené kostičky bagety a na talíři ozdobíme zelenou petrželkou.

Další recepty:
Špenátová polévka z čerstvého špenátu, lístků.
Špagety Carbonara - uvaříme v osolené vodě...
Tiramisu z mascarpone které je tradiční italský sýr.
Česnečka recept na přípravu.
Koprová omáčka s natvrdo uvařeným vajíčkem.
Španělská polévka s kostičkami osmaženého chleba.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Španělská omeleta z brambor.
Cheesecake je sýrový dort.
Gazpacho ze Španělska.
Polévka česnečka

Recepty
Španělská česnečka

Ochutnejte recept španělská česnečka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.