Recepty > polévky > španělská česnečka s toastovým chlebem
Suroviny potřebné pro přípravu:
Ingredience, které jsou potřeba pro přípravu, naleznete v textu receptu.
Recept na přípravu:
Ve 120 ml rozehřátého olivového oleje osmahneme 5 stroužků česneku, nakrájeného na jemné plátky, přilijeme litr vývaru, uvedeme do varu, rozdrobíme do toho 6 krajíčků toastového chleba, vlijeme 4 našlehaná vejce, povaříme 10 minut a poté důkladně rozmixujeme.
Další recepty:
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jemné játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Srbská čorba s protlakem a brambory.
Česnečka s bramborem a na kostičky nakrájeným chlebem.
Španělská omeleta smažená na oleji.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Hovězí Eintopf do kterého přidáme bílé fazole.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Soljanka po gruzínsku posypaná nadrobno posekanou petrželkou.
Španělská česnečka
Španělská česnečka s toastovým chlebem přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.