Recepty > omáčky > španělská zeleninová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
120 g žampionů, 1 stroužek česneku, pepř, sůl, 2 cibule, 2 feferonky, 1 tykev, olej, 4 rajčata
Jak připravit tento recept:
Rajčata, cibuli, feferonky, malou tykvičku a žampiony jemně nakrájíme, usmažíme na rozehřátém oleji do husta, přidáme česnek a dochutíme solí a pepřem.
Další recepty:
Ryby nakládané na kyselo ve kterých necháme změknout kosti.
Pečené kuře na bazalce poléváme vypečenou šťávou.
Kuře s citronem a pepřem podáváme s brokolicí uvařenou na páře.
Polévka z červené čočky kterou rozmixujeme ponorným mixerem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Pórková polévka pro děti s bramborem.
Italské špagety posypeme nastrouhaným sýrem.
Španělská omeleta s mrkví, hráškem a kukuřicí.
Kolínka s vejcem, cibulkou a párky nebo šunkou.
Pyré z cizrny necháme odležet.
Bramboračka pro děti se zeleninou.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Okurková omáčka s hovězím masem a knedlíky.
Boloňské špagety s mletým masem
Dozvíte se zde, jak se připravuje španělská zeleninová omáčka a recept na přípravu.