Recepty > omáčky > špenátová omáčka k těstovinám
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
40 ml olivového oleje, 100 g, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 mrkev, 200 ml mrazeného špenátu, 120 g rajčatové pasty, 100 g konzervovaných žampionů, 1 lžíce dobromysli, 1/2 lžíce bazalky, 500 g drcených rajčat
Jak připravit tento recept:
Všechny ingredience vložíme do pomalého hrnce, zakryjemepokličkou a vaříme na HIGH 4 hodiny. Poté hrnec přepneme na LOW, promícháme obsah a vaříme ještě 1-2 hodiny.
Další recepty:
Pyré z cizrny necháme odležet.
Ryby nakládané na kyselo ve kterých necháme změknout kosti.
Pečené kuře na bazalce poléváme vypečenou šťávou.
Kuře s citronem a pepřem podáváme s brokolicí uvařenou na páře.
Špenátová polévka z mraženého špenátu s rozmíchaným vaječným žloutkem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Pórková polévka pro děti s bramborem.
Italské špagety posypeme nastrouhaným sýrem.
Španělská omeleta s mrkví, hráškem a kukuřicí.
Kolínka s vejcem, cibulkou a párky nebo šunkou.
Bramboračka pro děti se zeleninou.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Špenátová omáčka s vhodnou přílohou.
Boloňské špagety s mletým masem
Dozvíte se zde, jak se připravuje špenátová omáčka k těstovinám a recept na přípravu.