Recepty

Recepty > ryby > špíz z tresky

Špíz z tresky

Suroviny potřebné pro přípravu:

400g filetů z tresky, 100g anglické slaniny, citronový nebo barevný pepř, 200g cherry rajčátek, sůl, olej

Postup přípravy:

Z rozmrazených filetů z tresky nakrájíme proužky, solíme, okořeníme a s plátky slaniny stočíme. Roládky napichujeme střídavě s rajčaty na jehlu nebo na špejli a grilujeme ze všech stran. Během grilování potřeme olejem, který můžeme ochutit kořením.

Další recepty:
Vánoční kapří polévka z hlav a vnitřností.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Žraločí steak z filetů.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Žampionová polévka se zeleninou a kostičkami rohlíků.
Kuřecí špíz

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm špíz z tresky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.