Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g anglické slaniny, 3 rohlíky, úhoř, máslo, tymián, pepř, sůl
Postup přípravy:
Úhoře nakrájíme na 2 cm silné kousky. Slaninu nakrájíme na plátky, rohlíky na tenká kolečka. Na špejli napichujeme střídavě porce úhoře, slaniny a rohlíku. Osolíme, opepříme, posypeme špetkou tymiánu a zvolna opékáme na másle.
Další recepty:
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Drožďové knedlíčky důkledně prohněteme.
Tvarohová pomazánka s koprem pokapaná citronem.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Úhoř na víně kterého připravíme na teflonové pánvi.
Žraločí steak z filetů.
Rybí pomazánka mazaná na chléb.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Játrové knedlíčky do polévky po vytvoření zavaříme.
Bramborová pomazánka se sýrem.
Špagety se sardelkami
Recept, podle kterého připravíte pokrm špíz z úhoře.