Recepty

Recepty > omáčky > starofrancouzská omáčka ke zvěřině

Starofrancouzská omáčka ke zvěřině recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

30 g másla, 1 dl octa, 10 stroužků česneku, 1 lžíce marinády ze zvěřiny, sůl, pepř

Jak připravit tento recept:

Oloupaný česnek vaříme asi 30 minut v octě s marinádou. Když se ocet téměř odpaří, rozmačkáme česnek ve zbytku tekutiny na jemnou kaši. Do hrnce s máslem a moukou přidáme rozmačkaný česnek a na mírném ohni mícháme. Příliš hustou omáčku zředíme bujónem a nakonec ji opepříme a osolíme.

Další recepty:
Staročeská kachna se zelím.
Gulášová polévka z mletého masa je dochucena polévkovým kořením.
Kuře s citronem a pepřem podáváme s brokolicí uvařenou na páře.
Špenátová omáčka s vhodnou přílohou.
Ryby nakládané na kyselo ve kterých necháme změknout kosti.
Cibulová omáčka kterou podáváme s knedlíky nebo těstovinami.
Pečené kuře na bazalce poléváme vypečenou šťávou.
Italské špagety posypeme nastrouhaným sýrem.
Špenátová polévka z mraženého špenátu s rozmíchaným vaječným žloutkem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Pórková polévka pro děti s bramborem.
Španělská omeleta s mrkví, hráškem a kukuřicí.
Bramboračka pro děti se zeleninou.
Brusinková omáčka ke zvěřině

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje starofrancouzská omáčka ke zvěřině a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.